Keskusta nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat

0
Jani Kurvinen

Varsinais-Suomen Keskustan yleinen piirikokous nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat kevään vaaleihin. Mukana on myös yrittäjä Jani Kurvinen Somerolta.
Muuta ehdokkaat ovat Olavi Jantunen, kommodori evp., varatoimitusjohtaja, Salo; Esko Kiviranta, kansanedustaja, lakimies, Sauvo; Mauri Kontu, yrittäjä, teollisuusneuvos, Uusikaupunki; Mimmi Ruusunen, puutarhuri, Turku; Annika Saarikko, Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri, Oripää; Reetta Tanila-Järvinen, sairaanhoitaja, Naantali ja Mikko Vuolle, asiakasneuvoja, liiketaloudenopiskelija, Loimaa
Piirin puheenjohtaja Pekka Kuusisto on erittäin tyytyväinen ehdokasnimityksiin.
– On ilahduttavaa nimetä tässä vaiheessa osaavia, asiantuntevia ja luottamuksen arvoisia ehdokkaita. Lista on alueellisesti kattava ja monipuolinen, josta piirissä iloitsemme, kommentoi piirin puheenjohtaja Pekka Kuusisto nimitettyä ehdokaslistaa.
Lisäksi ylimääräinen piirikokous antoi piirihallitukselle valtuuden täydentää ehdokaslistaa.
– Varsinais-Suomen Keskusta nimeää loput eduskuntavaaliehdokkaat syksyn aikana. Saamme varmasti innokkaan ja täyden ehdokaslistan. Piiri lähtee kohti eduskuntavaaleja luottavaisin ja eteenpäin katsovin mielin, jatkaa Kuusisto.