Kiitosta ja ihmettelyä

0

Kiitokset MH Clean ja Päivi Älli! Jokseenkin surkeaan jamaan kuraisten koirien kuskaamisessa päätyneet auton sisätilat kokivat huikean muodonmuutoksen käsissäsi. Tuntuu kuin ajaisi täysin uudella autolla.

Kaitsu ja Sari

Onko Somerolle tulossa lähiaikoina poliisin pop up -lupapäivää?

Tietoa kaipaava

Lounais-Suomen poliisilaitos pitää nyt syksyn aikana lupahallinnon pop up -palvelupisteitä paikkakunnilla, joilla ei ole poliisiasemia. Liikkuvissa lupapalvelupisteissä voi hakea esimerkiksi henkilökortteja ja passeja samaan tapaan kuin poliisiaseman tiskillä. Ensimmäiset olivat tällä viikolla Karvialla ja Merikarvialla. Poliisi tiedottaa verkkosivuillaan, että myös Somerolle on luvassa lupapäivä, mutta ilmoittaa ajankohdan myöhemmin.

Toimitus

Kiitos sinulle S-marketin vaaleahiuksinen nuori kassaneiti! Olet oikea asiakaspalvelija sekä aina reipas ja iloinen.

Tyytyväinen asiakas

Mitä teet tänään säilyäksesi toimintakunnossa.

Tasapainoako

Oliko Talvisillalla 16.8. sotaharjoitus? Nyt kun on kulunut aikaa, niin kylällä puhutaan yhtä ja toista. Kuten että vanhasta talosta löytyi ammuksia, joita tuhottiin ampumalla tai että poliisit kävivät ne tuhoamassa. Itse olen ostanut aikanani tilan jonka rakennuksista löytyi ammuksia ja aseita, ja toimitin ne poliisille. Nyt olisikin paikallaan asiaa tuntevan kertoa, miten lainmukaisesti tulee toimia, jos löytää ammuksia, kantopommeja ja aseita.

Ihmettelijä

Kaskistossa on muutenkin kapeita teitä ja vielä esteillä kavennetaan.

Teuvo Kuu-Karkku