Lundbergille tunnustusta

0

Teksti Juha Laakso

Suomen Palloliitto on palkinnut pelikauden 2021–22 aikana neljällä alueellaan futsalin parissa ansioituneita toimijoita. Läntisen alueen ”respect” -palkinnoista toinen osoitettiin Someron Voiman Tommy Lundbergille .

Huomionosoituksen perusteluissa mainitaan, että Someron Voimassa valmennuspäällikkönä toimiva Lundberg on tehnyt suuren työn futsalin kehittymiseen eteen Somero-Salo-Karkkila-Forssa-Loimaa -akselilla.

”Hänen aktiivisuutensa ansiosta Somerolle on vuosien varrella tullut monta uutta juniorijoukkuetta futsaliin, myös tyttöjen ja naisten puolelle. Tommy hoitaa usean joukkueen tausta-asiat, varustehankinnat, salivuorot ja niin edelleen. Hän tekee valtaisan määrän talkootyötunteja viikon aikana ja aina yhtä innokkaasti”, palkinnon perusteluissa todetaan.

Lundberg on Voiman futsaljaoston jäsen ja toimii futsalissa valmennus- ja joukkueenjohtotehtävissä. Hän on seuran jalkapallojaoston varapuheenjohtaja ja eri jalkapallojoukkueiden valmentaja, joukkueenjohtaja ja myös edustusjoukkueen pelaaja. Pääseura Voimassa Lundberg on taloudenhoitaja sekä johtokunnan jäsen.