Mitä lämmitysmuoto on käytössä?

0

– Koko huusholli lämpiää puilla. Käytössä on klapikattila ja 2 500 litran varaaja. Aika tyytyväisiä ollaan oltu jo alusta asti, vuodesta 2000. Iltaisin vain lämmitetään, se riittää, Markku Kankare kiittelee.

 

Juha Wiskari

– Meillä on oma, Palikaisten voimalaitos. Hake kuivataan ja Johan Gullichsenin kehittämässä laitteistossa se poltetaan kaasuksi ja edelleen sähköksi. Se on niin halpaa energiaa, ettei viitsi sanoa, Juha Wiskari kehuu.

Irma Mäkinen

– Ilmalämpöpumput ja osittain puu. Mikään ei ole ihanampaa kuin puista tuleva lämpö! Tällä hetkellä valinta vaikuttaa ihan hyvältä, ja sähkösopimuskin on vielä vuoden voimassa, Irma Mäkinen vastaa.

Mauri Laakso

– Mökillä Somerolla puulämmitys ja kaupungissa kaukolämpö. Hintojen nousu ei juurikaan vaikuta. Lämmittää täytyy, sisälämpötilat on jo aiemmin katsottu niin, ettei sitä ole yhtään liikaa, Mauri Laakso päättelee.