Muistiviikolla tarjolla luento ja tietoa aiheesta

0
toimistohotelli rakennus

Ensi viikolla vietetään valtakunnallista Muistiviikkoa. Salon Muistiyhdistys järjestää viikon aikana useita tapahtumia Salossa ja rantautuu myös Somerolle perjantaina 23.9. Yhdistys järjestää Heikintien Toimistohotellissa luennon muistista ja antaa tietoa Seniorineuvolan palveluista. Lisäksi Muistiviikon Infopiste löytyy iltapäivällä K-supermarket Härkätiestä. Pisteestä saa tietoa muistista ja muistinhuollosta.
Muistiviikon teema on tänä vuonna Hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa. Muistiystävällisyys rakentuu yksi muistiystävällinen teko kerrallaan.
” Kannustamme kaikkia tekemään omassa arjessa pieniä ja suuria muistiystävällisiä tekoja. Teko voi olla esimerkiksi, että kohtaa muistisairaan ihmisenä, vähentää omilla puheilla ja teoilla muistisairauksiin liittyviä kielteisiä asenteita, lähtee mukaan muistivapaaehtoiseksi tai osallistuu muistikummituokioon”, kehottaa yhdistys tiedotteessaan.
Salon Muistiyhdistys tukee sairastuneita ja läheisiä. Tarjolla on monenlaista toimintaa, kuten vertaistukiryhmiä, muistikahviloita, luentoja ja puheenvuoroja muistista.