Nyt kaivataan sirkuskurssia, kultakorua ja selkeyttä käytöstapoihin

0
Kävely on hyvä liikuntamuoto.

Hyvä juttu Kira Kauppi. Käviköhän tässä niin, että se Me too -kohu hiljensi meidät. Minulle ainakin kävi niin, että sen jälkeen en ole uskaltanut sanoa mitään ainakaan tuntemattomille naisille. Koskaan ei tiedä kuka tulkitsee lähentelyksi.

Höpöttävä mies

Kadotin kultaisen ristin torstaina 8.9. jonnekin uimahallin-Ekotekolan välille. Haluaisin sen takaisin, löysitkö?

Merja 040 9115073

Tanssipaikat ylös, ahneus alas! Tanssiminen on mainio harrastus, varsinkin lavatanssien. Siis, lippujen hinnat kuriin ja kansa lavoille.

Yks kaks koo

Hintojen arvostelijoille. Onko tullut mielen, että artistien palkat ovat aika kalliita, eikä ison tilan lämmittäminenkään ilmaista ole. Muitakin kuluja on. Vaikka Someron tanssipaikkoja pyöritetään lähinnä talkoovoimin, kuluja tulee. Kiitos kaikille teille, jotka jaksatte tehdä ilmaista työtä, jotta pääsemme ihan kohtuuhinnalla tanssimaan!

Kellohelma

Hämmästelijä kirjoittaa harvinaisen hyvin: liikunta on a ja o. Niin kauan kuin on liikettä, on elämää ja voimaa.

Eteenpäin sano

Koska Somerolle saadaan lapsille sirkuskurssi tai akrobatiakurssi alkaen 4-vuotiaille? Olisi niin ihana, uusi harrastus!

Innostunut

Kirkonmäen koululla aivan mainio iltatapahtuma 140-vuotisjuhlien kunniaksi! Hienosti suunniteltuja aktiviteetteja, ja oli mukava palata muistoihin vanhojen luokkakuvien parissa. Toivottavasti ne on myös digitoitu arkistoihin. Kiitos koulun henkilökunnalle hienosta työstä. Ja onnea ikinuorelle koululle!

Kirkonmäki 4 ever (toivottavasti)

Täytyy sanoa, että Diili-voittajan vierailu Somerolla oli pettymys. Yrittäjämyönteisyyttä se ei ainakaan lisännyt. Esityksestä jäi vain mieleen katkeroituneisuutta ja negatiivista nuoren ihmisen vuodatusta.

Haistatus