Onnittelut ja kritiikkiä

0
Kirkonmäen koulu.

Tänään perjantaina Kirkonmäen koulun täyttäessä 140 vuotta tervehdin lämpimästi teitä koulun nykyisiä oppilaita ja opettajia. Te olette nyt vuorollanne jatkamassa Kirkonmäen koulun maineikasta toimintaa. Ammattitaitoinen perusopetus on antanut vuosikymmenien aikana ja antaa tänäkin päivänä koulussamme jokaiselle oppilaalle hyvät valmiudet miettiä ja suunnitella omista lähtökohdistaan ja taipumuksistaan tulevaisuutensa. Se mahdollisuus on sinun ja vain sinun käsissäsi. Jokainen koulupäivä tuo tavoitteesi ja haaveesi lähemmäksi sinua.
Toivotan kaikille oppilaille ja opettajille mukavaa ja antoisaa merkkipäivää.

Lassi Kantola
Koulun oppilas 1947-1951

Itse ymmärsin eläinapuyhdistykseen kohdistuneen kritiikin toiminnan järkeistämisenä. Yhdistys itse teki omat päätelmänsä ilmeisen virheellisesti. Muistan aikoinaan kun Anssi Timonen lopetti toiminnan juuri ihmisten epäasiallisen käytöksen ja maalitauluksi joutumisen takia. Provosoituminen ei hyödytä.

Luetun ymmärtäminen

Someron Eläinapuyhdistykseen 2.9. raukkamaisesti nimimerkin takaa kohdistunut negatiivinen arvostelu oli täysin asiaton ja kohtuuton. Kehottaisin ”Jotain rajaa” jatkossa ottamaan selvää asioista ennen kun lähdet kritisoimaan vapaaehtoisin voimin tehtyä työtä. Toivon, ettei tuo ala-arvoinen kirjoitus vaikuta ihmisten haluun olla omalta osaltaan mukana vaikuttamassa eläinten hyvinvointiin.

Marika Jensen, Pitkäjärvi

Voisitteko ystävällisesti toimittaa jo tilitietonne korvausten maksajalle koskien Kaislarannan alueen pakkolunastuksia, kun se kuulemma teettää ylimääräistä työtä ja siitä syystä muutkin joutuvat nyt odottelemaan niitä ties mihin asti.

Sähkölämmitys

Ennen pääsi tanssipaikalle armeijan vaatteissa ilmaiseksi ja samoin alle 16-vuotiaat. Ihme, että porukkaa ei käy; ei meilläkään käytäisi, jos olisi tuon ikäisiä lapsia. Ihan hullun ahneeksi menee touhu.

Ahneus kuriin

Järjestyksenpito ei ole helppo juttu. Tarvitaan resursseja. Someron raittia näytettiin taannoin TV:ssä, kun tieremppaa tehtiin jotenkin väärään aikaan – piispantarkastus tai pääministeri, anyway. Villin lännen kaupungiksi mainittiin, ehkä raitin leveyden ja talojen mataluuden takia. Eikä siinä mitään, mut jonninlainen sheriffi pitäisi varmaankin olla päältä katsomaan.

Cowboy

Liikuntaohjeissa aina painotetaan terveysammattilaisen tarkistusta ennen aloitusta. Minusta ennen liikunnan pysyvää lopettamista pitäisi kysyä neuvoa lääketieteen ammattilaisilta.

Hämmästelijä