Somerolaisten salibandykausi käynnistyi

0
Tutuissa puna-mustaraitaisissaan esiintynyt SB Someron P16-juniorijoukkue taisteli tuimasti sarjapisteistä lauantain kotiturnauksessa. Kuvassa somerolaispelaajista Veeti Salo, Patrik Rantanen ja Joni Hätönen (oik.).

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Kaksi somerolaisjoukkuetta aloitti salibandyn miesten nelosdivisioonan sarjakauden Forssassa.

Länsirannikon alueella, lohkossa numero 11, ovat Somerolta mukana Kaurakedon Kyljys ja tämän kauden tulokkaana SB Somero. Molemmat aloittivat kauden kahdella ottelulla.

Ensimmäinen peli meni kummaltakin somerolaisjoukkueelta tuntuman hakemiseksi. Kyljys jäi maaleitta Forssan Suuppareiden kakkosjoukkuetta vastaan (0–10) ja kemiönsaarelainen SC Stickline jätti SB Someron nollille 6–0 lukemin.

Toisessa pelissään Kyljys kohtasi Kiskon Kiskojat. Somerolaiset saivat maalitilinsä auki, mutta joutuivat kuitenkin taipumaan 4–7 tappioon.

SB Somero pelasi niin ikään Kiskojia vastaan ja nyhti kauden ensimmäisen sarjapisteen Somerolle. Ottelu päättyi tasalukemiin 5–5, kun kiskolaiset onnistuivat tasoitusmaalin teossa pelin päätösminuutilla.

n Kyljyksen pistemiehet

Forssan turnauksessa:

Anssi Virta 2+0, Markus Lehtonen ja Olli Honkanen 1+0, Jarkko Alander, Olli-Oskari Virta, Juho Pettersson ja Kalle Suonpää 0+1. Heikki Honkanen vartioi Kyljyksen maalia molemmissa otteluissa.

n SB Someron pistemiehet:

Kalle Haalijoki 2+0, Matias Manni ja Henri Koskinen 1+1, Janne Salmi 1+0, Antti Pirttilä ja Juuso Kankaanpää 0+1. SB:n maalivahtina pelasi Ilmari Kankare.

SB:n P16-joukkue avasi kotiturnauksella


Someron monitoimitalossa kauden salibandyavauksesta vastasivat SB Someron P16-sarjan juniorit vieraineen. Kyseessä oli Länsirannikon alueen lohko numero 2:n avausturnaus.

SB Somero aloitti Noormarkun Koittoa vastaan ja tuloksena oli 2–6 tappio. Somerolaiset olivat hyvin pelissä mukana, mutta maalinteko tuotti suuria vaikeuksia. Viimeistelyssä onnistui vain Atso Pätäri kahdella, miltei identtisellä tahto-osumallaan.

Myös SB:n jälkimmäinen koitos käynnistyi takkuisesti, kun vastassa ollut turkulainen SB Hirvensalo livahti nopeasti kahden maalin johtoon. Pelin puoliväliin mennessä maalijyvänsä löytäneet somerolaiset olivat kuitenkin kääntäneet ottelun jo 7–3 johdokseen ja saavuttivat kauden avausvoittonsa 8–4 loppunumeroin.

n SB:n pistetehot:

Tuukka Salo 3+1, Ilmo Nokka 2+2, Juuso Hätönen 1+2, Atso Pätäri 2+0, Veeti Salo ja Joni Hätönen 1+1, Veera Ihamäki ja Leevi Salo 0+1. SB:n maalivahtina pelasi Aapeli Laine.