Someron Keskusta haastaa kaupungin ruokapalvelut osallistumaan Hyvä kotimainen ateria! -kilpailuun

0

Someron Keskusta ry haastaa Someron kaupungin ruokapalvelut osallistumaan MTK:n järjestämään kilpailuun, jossa etsitään esimerkillisesti kotimaisia elintarvikkeita hyödyntävää julkista ruokapalvelua. Hyvä kotimainen ateria! -kilpailun voittaja saa 5000 euron palkinnon, jonka se voi käyttää esimerkiksi henkilökunnan koulutukseen tai virkistykseen.
Kaikki työ hyvän, kotimaisen ruuan eteen on arvokasta! – todetaan kilpailukutsussa. Varsinkin nykyisessä maailmantilanteessa kotimaisen ruoan ja elintarvikeomavaraisuuden merkitys korostuu entisestään.
Someron kaupungin ruokapalvelut ovat tehneet jo vuosia hyvää työtä kotimaisuusasteen nostamiseksi.

Someron Keskusta ry:n yleisen kokouksen kannanotto