Terhi Toivoselle ennätysprosentit kenttäratsastuksessa

0
Terhi Toivonen ja Armani Boy sijoittuivat luokkansa kakkosiksi. Kuva Garin Helenius

Someron Seudun Hevosurheilijoiden edustajat Terhi Toivonen ratsullaan Armani Boy sijoittuivat luokkansa toiseksi Niinisalon Ratsastajien järjestämissä kenttäratsastuksen aluekilpailuissa. Ratsukko osallistui luokkaan Prix de Criollo Hevosrehut 90 cm.
– Kilpailu käytiin erittäin kosteissa olosuhteissa toistuvien sadekuurojen alla. Maastoesterata oli runsaasta sateesta huolimatta erittäin hyvässä kunnossa, Toivonen kuvailee.
Kenttäkilpailuissa ratsastetaan kolme osakoetta, joista jokainen vaikuttaa lopputulokseen. Kilpailusuoritus alkoi ratsukon kohdalla loistavasti, sillä he suorittivat kouluosuudelta omat upeat ennätysprosentit 67,600 %. Tulos siivitti ratsukon suoraan 4. sijalle, joka säilyi myös virheettömän esteosuuden jälkeen. Kolmas ja viimeinen osakoe maastoesterata nosti ratsukon lopputuloksissa upeasti koko luokan toiseksi.
– Kilpailut olivat kuluneen kenttäratsastuskauden viimeiset ulkokisat, joten paljon tämän parempaa päätöstä ei olisi kaudelle voinut toivoa, Toivonen iloitsee.