Yrittäjyyden arvostus on kasvanut

0
Hanna Munter

– Yrittäjän päivän viikon osalta voi todeta, että ilahduttavan paljon kaupungit ja kunnat kutsuvat yrittäjiä koolle. Varsinais-Suomessakin on kymmeniä tilaisuuksia, mikä kertoo, että yrittäjyyden arvostus tässä maassa on vuosikymmenten aikana kasvanut.
– Someron kunnan ja kaupungin tekemä yhteistyö yrittäjien kanssa on aktiivista ja tiivistä. Someron kaupunki on tarttunut toimeen ja monia yhteistyöalueita on tälläkin hetkellä tekeillä niin yrittäjäyhdistysten kuin suoraan yrittäjienkin kanssa. Se on tärkeää. Yrittäjät tarvitsevat kuntaa ja kunta tarvitsee ehkä vähän enemmän vielä yrittäjiä. Mutta hienoa, että olette ottaneet asiaksenne edistää yrittäjyyttä.
– Hyvä yrittäjät, että olette olemassa, ja me järjestönä yritämme jatkaa edelleen työtämme teidän olosuhteidenne parantamiseksi, totesi Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter Someron Yrittäjänpäivän aamukahvilla.