Hevoset mittelivät Match Showssa

0
Bis 2 oli Simberg High D esittäjänään Enni Mäenpää.

Hevoset ja ponit kisasivat Terhin Tallilla Match Shown merkeissä. Näyttelyn kaunein eli BIS 1 oli Armani Boy esittäjänään Iida Moisander
Match Showssa oli omat luokat ponien ja hevosten lisäksi 0–3-vuotiaille, keppihevosille ja pehmoleluille.
Tuomareina toimivat Soila Lehmusvaara ja Tea Niemi Suomen Hippoksesta.
– Tuomarit tekivät työnsä hienosti ja antoivat kaikille positiivista palautetta ja hyviä vinkkejä, kertoo Eini Elo SSHU:sta.
– Kaikki hevoset ja ponit oli hienosti valmistettuja ja erittäin hyvin esitettyjä. Keppari ja pehmoleluluokassa nähtiin toinen toistaan upeampia ja rohkeita esityksiä, joista jokainen oli myös huolellisesti valmisteltu.
BIS 2 oli Simberg High D esittäjänään Enni Mäenpää ja BIS 3 Safira fra Stenkullagård esittäjänään Sari Strömberg.
Match Shown järjesti Someron Seudun Hevosurheilijoiden Talliklubi, Pitkäjärven koulun Vanhempainyhdistys ja Terhin Talli.

Tulokset:

Keppihevos/pehmolelu-luokassa erityismaininnat ja palkinnot: Seelia Kuisma – Korppi, Enni Liuska – Sabina, Enni Mäenpää – Vieno, Elsa Tapio – Freja ja Maija Nurmi – Tähti.
Luokka ponit (alle 148 cm) punaiset ruusukkeet: Simberg High D – Enni Mäenpää, Niittykorven White Lady – Alina Laurila ja Safira fra Stenkullagård – Sari Strömberg, lisäksi erityismaininta.
Hevoset-luokan punaiset ruusukkeet: Armani Boy – Iida Moisander, Camillan Aarre – Johanna Harmanen. Erityismaininta: Alice Night S – Emmi Eloranta.
Nuorten 0–3-vuotiaat, punaiset ruusukkeet: Heinilän Sirvana – Tinja Mäki. Erityismaininnat: Maitovarsa C Alder’s Untino – Terhi Toivonen sekä emä Juwel – Emilia Simola.