Koululaiset vaarassa

0
Heikintie on nykyisellään ahdas autoille ja kevyelle liikenteelle.

Kaaharit kuriin Svenssonintiellä, Heikintiellä ja Rankkulantiellä! Ennen kun tulee ruumiita! Päättäjät herätkää, ja hidasteita valtavasti lisää, tai tiesulkuja!

Monta kertaa meinannut jäädä alle tai omat lapset

Julkisuudessa on paljon kirjoitettu Fortumin venäjän seikkailusta ja syytetty nykyistä Fortumin johtoa. Totuus on kuitenkin aivan toinen. Silloiset Fortumin päättäjät ovat jossakin muualla ja nyt aivan hiljaa.

Turhaa jälkiviisautta

Koululaiset pyöräilevät Heikintiellä täysin holtittomasti. Temppuja tehdään autokaistoillakin. Vanhemmat, jotka tiedätte lapsenne pyöräilevän sitä kautta kouluun, puhuisitteko aiheesta lastenne kanssa. Tai opettajat, ottakaa te aihe puheeksi. Tällainen on vaarallista leikkiä!

Autoilija