Metka Kööri on upea!

0

Kuoro valloittaa mielen sekä kuulijan sydämen esiintymisellään. Lämmin kiitos kuorolle, dirigentille, kitaristille ja hanuristille ”Sydän lämpöä täys” -konsertista Someron seurakuntakeskuksessa.

Teitte mieleenpainuvan elämyksen ”Badding”-teemalla: Rauli Badding Somerjoen syntymästä 75 vuotta.

Konsertti kokonaisuudessaan sekä kuoron osuus, säestys ja kitarasoolot olivat korvalle mukavaa ja rentouttavaa vaihtelua – tämän ajan maailmantilanteen kaaokseen sopivaa vastalääkettä!

Kuoro laulaa harmonisesti ja puhtaasti. Kuorossa on kauniita solistisia ääniä – persoonia, jonka vuoksi laulut tulevat eläviksi. Ihanaa kuultavaa.

Miesäänet ovat yllättävän kattavia ja upeita nostaessan biisien vastateemoja esiin. Hyvät sovitukset ovat tuon kontrastin lähtökohtana. Siitä kiitos kuoronjohtaja Olli Salomäenpäälle.

Metka Köörin visuaalisuus on ainutlaatuista! Se värien ja persoonien elävyys luo hyvän vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Yleisön kun vielä saisi joraamaan tuoleistaan. Se lähentelisi jo hurmosta. Olin itse ihan lähellä ryhtyä. Kiitoksia yhteislaulusta!

Olette satsanneet konserttiin paljon ja se myös näkyi esiintymisessänne ja koko Badding-teeman tullessa esille näkyviin konserttisalissa Someron seurakuntakeskuksessa. Parempaa akustista tilaa kuorolle en ole koskaan elämässäni kokenut.

Metka Kööri on antanut itsestään paljon enemmän kuin vain musiikkielämys. Kuoro on laittanut konserttiin mukaan sydämensä täynnä lämpöä. Väliaikatarjoilusta erityiskiitos. Se lisäsi yleisön kokemaansa elämystä astetta korkeammalle. Tutustuin itse uuteen tuttavuuteen, josta paljastui yhdistävä yhteinen somerolainen tuttu. Konserttisalin koristeluun satsanneet henkilöt ovat olleet herkkiä ja ajan hermolla olevia. Timantteja kruunussa! Sellaiseen reflektioon pystyvät vain harvat.

Konsertin juonnossa aisti vahvan perehtyneisyyden konsertin teemaan.

Parempaa positiivista nostetta alkavalle lokakuulle saa hakea. Suuret kiitokset Metka Kööri!

Lämpimin

kiitoksin

Tarmo Risunen