Teeriharjulle, terveyskeskukselle, kissanomistajille…

0
Teeriharju

Olisi tosi kivaa, jos Teeriharjulla olisi tanssit perjantain sijaan lauantaisin entiseen malliin.

Terveisin TANSSIJA

Suuret kiitokset ja lämpöisiä ajatuksia Someron terveyskeskukselle ja sen osaavalle ja hienolle henkilökunnalle. Sain taas kohdata tutun paikan ihmisläheisen palvelun, josta somerolaisuudessa niin suuresti pidän ja jota arvostan.

Sauli Kaipainen

Nimimerkille Palvelijat. Rankkulassa ruokitaan siilejä ja ilmeisesti kissanne käy toistuvasti syömässä siileille tarkoitetut eväät. Jos olette kissastanne huolissanne, rakentakaa sille ulkotarha ulkoiluun. Turuntiellä on jäänyt monen monta kissaa auton alle tänäkin vuonna. Rankkula on äärimmäisen huono alue kissan vapaaseen ulkoiluun. Liikenteen lisäksi Rankkulasta on otettu talteen villiintyneitä kissoja, joilla on todettu kissoille vakavia, tarttuvia tauteja. Tästä on kyllä ollut varoituksia niin somessa kuin paikallislehdessä, mutta se ei ole näemmä alueen kissanomistajia huolestuttanut. Turvallista syksyä kissoille!

Janna Tyni, Someron Eläinapu yhdistys ry

Laitelainen joulukeräys on tänäkin vuonna ja pitää katsoa, että avut menee oikeille avuntarvitsijoille, ei niille jotka saavat 10:stä eri paikasta apua.

Hyväksikäyttäjiä löytyy joka junaan

Lääketieteessä tunnettu ja elämän kokemuksesta tuttu ilmiö: kun vaihtaa paikkakuntaa, sairastelee hetken. Se johtuu erilaisesta bakteerikannasta.

Erilaista

Ei ole ihme, jos auton ostaja on hämmentynyt. Olen ollut alalla asiantuntijatehtävissä yli 20 vuotta ja koulutuksen saanut. Silti tänä päivänä olen ymmällä. Aika soppa on verot, tulevat kiellot, sähkön puute ja korkea hinta, ynnä muuta sellaista.

Huhhuh

Nimimerkille Kyselijä. Ei niin, että se kenellekään kuuluu, mutta sen vuoksi, että se aiheuttaa todella kovat kivut.

Kroonikko