Baddingista kirjastossa Helsingissä

0
Eija Komu muutti aikoinaan Somerolle laulaja Rauli Baddingin musiikin vuoksi.

Filosofian tohtori Eija Komu esittelee erityissuosikkinsa Rauli Badding Somerjoen tuotannosta ja kertoo niiden taustoista Elämäni Badding-biisit -tilaisuudessa Kallion kirjaston Kupolisalissa tiistaina 22.11.

Baddingin repertuaarista setissä on vanhaa tanssimusiikkia, rockia, balladia ja laulelmaa. Biisit ovat Arpiset haavat, Sydämessäni vihellettynä demoversiona, Lights eli Valot englanniksi, Suon kulkija, Mä jäin kii ja Kaita polku.

Letkulainen harmonikansoittaja Antti Vähäniitty johdattelee kuulijat Badding-tunnelmiin soittamalla muun muassa Paratiisin. Tilaisuuden järjestää perinteisen tanssimusiikin vaalimisyhdistys Virtapiiri ry, ja siihen on vapaa pääsy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän