Bushi johdattaa yllättäjän Somerolle

0
Vanhaan kotisaliinsa palaava Mergim Bushi (vas.) tuskin iloitsee huomenna samoista maaleista kuin sovolaiset Arber Istrerfi, Valdrin Seferi ja Gezim Voca.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Futsal-Liigan alkukauden myönteisin yllättäjä, Tornion Palloveikot, saapuu huomenna monitoimitaloon testaamaan Someron Voima Futsalin nykyvireen.

Viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä voittanut ToPV on liigataulukossa viidentenä, kuusi pistettä edellä kahdeksatta sijaa hallussaan pitävää SoVo Futsalia.

Iltapäivään on luvassa mielenkiintoinen pitkäaikaisten seurakaverusten jälleennäkeminen, kun edelliset kuusi kautta somerolaisseuraa edustanut Mergim Bushi palaa Monarin parketille vierasjoukkueen riveissä.

Bushi on löytänyt Torniossa hyvän pelivireen ja tehtaillut viidellä kierroksella yhdeksän (6+3) tehopistettä. SoVossa jatkavista vanhoista pelikavereista Gezim Voca on koonnut samanlaiset tehot ja pistepörssin kärkimies Arber Istrefi (8+8=16) vielä vähän kovemmat.

Yhdeksättä kauttaan Somerolla pelaava Istrefi saavuttaa huomenna kahdensadan ottelun merkkipaalun, mitä tulee hänen edustuksiinsa somerolaisseuran joukkueissa. Liigassa ”Arbe” on edustanut SoVoa 188 ottelussa ja muut pelit ovat kertyneet tilille eri cup-tapahtumissa sekä seuran reservijoukkueen kokoonpanossa.

Kahdeksatta kauttaan SoVoa edustava pelaajavalmentaja Valdrin Seferi sai saman (200 ottelun) rajapyykin täyteen jo viime kierroksella Jyväskylässä.