Hieno idea!

0
Joulumetsä-tapahtumalle toivotaan jatkoa.

Hyvä Vaativa Homma! Olen kanssasi täysin samaa mieltä! Kirkon ajat ovat vaativat! Onneksi saimme monta pätevää nais- ja miesvaltuutettua hoitamaan asioita! Hyvä naiset (ja miehet) teitä tarvitaan!

Laura Nuotio

Juoruäijä/ämmä on ihminen joka levittää toisista oman mielikuvituksensa tuotoksia täysin tietämättömänä kohteensa elämän todellisuudesta.

Kuvitelmia

Kiitos Lamminniemen metsäpolun puiden koristeluideasta.

Kivoja katsella

Hieno idea koristella Lamminniemen ulkoilureitin puita. Tuokaa ihmeessä koululuokkia ulkoilemaan sinne liikuntatunneilla. Vaikka luokat tekisivät oman nimikkokuusen polkujen varteen. Kilpailunkin voisi kehitellä. Jos oppilas toisi vaikka yhden koristeen kotoaan.

Ensi vuonna taas

SSS kertoi 24.11. Someron Tervaskannon toiminnan kehittämisessä menestyksellä toimineesta Susanna Kaunistosta. Hanke pääsi peräti tv-ruuduillekin. Lehti kertoi kovin hallinnollisin käsittein, ehkä vähän vaikeaselkoisesti, että Varha eli Varsinais-Suomen hyvinvointialueen hallitus on valinnut Salon ja Someron alueen ikääntyneiden palvelujen palvelualuepäälliköksi Salon asumispalveluiden päällikön Susanna Kauniston. Virka täytetään 1.1.2023. Koetetaan saada taas Susanna Kaunistosta kaikki luova osaaminen hyvin käyttöön meidän somerolaisten ikääntyneiden hyväksi.

Kaikki 65 täyttäneet kiittävät (Somerolla meitä on 33,2% ja Salossa vain 28,5% väestä)