Huikea kotimainen viikonloppu Bio-Jukolassa

0
Martti Suosalo, Pirkko Hämäläinen ja Christoffer Strandberg tähdittävät joulukomediaa.

Bio Jukolassa on nyt viikonloppuna melkoinen kattaus kotimaisia elokuvia.

Tänään perjantaina voi nähdä Punttikomedian. Se kertoo tarinan Kertusta ( Iina Kuustonen ), joka on määrätty selkävaivojen takia kuntosalille. Siellä käykin ilmi, että hän on geneettinen superlahjakkuus. Äkkiarvaamatta hän päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa. Avuksi osuu entinen geneettinen ihme, kehäraakki kehonrakentaja Vili ( Mikko Töyssy ), jolla on elämäntarkoitus hukassa.
Elokuvan on ohjannut Aleksi Delikouras.
Lauantaina ja sunnuntaina ovat vuorossa Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva sekä Kulkuset kulkuset.
Kummeli-elokuvassa häikäilemätön terroristijärjestö uhkaa räjäyttää Valkeakosken lähialueineen taivaan tuuliin, ellei sen vaatimuksiin suostuta. Mr. Greenin ( Jukka Puotila ) johtama järjestö vaatii metsien tehohakkuiden välitöntä lopettamista. Sinänsä oikeutettu vaatimus saattaa Kontion ( Heikki Silvennoinen ) ja Parmaksen ( Elsa Saisio ) visaisen ongelman eteen: Miten pelastaa maailma julmien terroristien käsistä? Terroristien, jotka haluavat pelastaa maailman tuhoamalla sen.
Elokuvan on ohjannut Aleksi Mäkelä.
Kulkuselokuvassa kahden aivan liian erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto lähtee railakkaasti raiteilta heti kättelyssä, kun isäntäpari paljastaa tarkkaan vaalimansa salaisuuden: talossa on myös emäntä, ja tämä on viimeisillään raskaana. Äkkiväärä sukulaisjoukko ei tietenkään uutista purematta niele, vaan vaatii isyyttä selvitettäväksi — mikä ei olekaan ihan yksinkertainen tehtävä. Väärinkäsitysten vuoristorata ajaa jouluvieraat hermoromahduksen partaalle, ja illan mittaan itse joulupukkikin joutuu katsomaan peiliin.
Elokuvan on ohjannut Taru Mäkelä ja rooleissa ovat muun muassa Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen .