Joululahja pakettiin lapselle tai nuorelle

0
Joulupuu ja palveluneuvoja Maria Säippä odottavat pakettikortin noutoja ja pakettien tuontia maanantaisin LähiTapiola Etelän Someron toimistolla.

Joulupuu-keräys jatkuu 14.12. saakka

Perinteinen Joulupuukeräys pyörähti jälleen käyntiin. Kuusi pakettikortteineen on valmiina LähiTapiolan Someron toimistolla aina 14.12. saakka.

– Maanantaisin voi hakea tai tuoda pakettikortin tai paketin, kertoo palveluneuvoja Maria Säippä LähiTapiola Etelän Someron toimistolta.

Sosiaalitoimi on tuonut konttorille valmiit pakettikortit, joista selviää, minkä ikäiselle tytölle tai pojalle lahja tulee hankkia. Osassa on valmiina toive, esimerkiksi 11-vuotiaalla tytöllä lahjakortti vaatekauppaan tai 13-vuotiaalla pojalla vaikkapa hanskat.

Lahjaksi käy ostettu uusi tuote, itse tehty uusi tuote tai lahjakortti. Pakettiin ei saa laittaa rahaa, elintarvikkeita eikä käytettyjä tavaroita.

Lahjan antaja hakee toimistolta pakettikortin. Hankkii ja paketoi lahjan ja vie sen toimistoon.

Pakettikorttiin tulee kirjoittaa, mitä lahja sisältää. Esimerkiksi jos antaa vaatteen, niin korttiin tulee merkitä vaatteen koko ja lahjakortin yritys.

Joulupuu on Joulupuu ry:n ja paikallisjärjestäjien organisoima jokavuotinen hyvän mielen keräys, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa. Somerolla hankitaan joululahjoja Someron alueen lapsille.

LähiTapiola järjestää keräyksen yhdessä Someron kaupungin sosiaalitoimen kanssa. LähiTapiola toimittaa lahjat Someron sosiaalitoimelle, joka huolehtii lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin ennen joulua.