Joulumetsä toi joulumielen

0
Tapahtuman odotetuin henkilö, Joulupukki, kiinnosti kovasti pikkuväkeä.

Joulumetsä-tapahtuma oli oikea hyvän mielen luoja ja tuoja. Henna ja Eden Heikkilän ideoima tapahtuma innoitti Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen pihalle kaikenikäisiä ulkoilemaan ja koristelemaan metsän kuusia.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jutta Varjus piti hyväntuulisen puheen yhteisöllisyydestä, ja kiitteli tapahtuman ideoijia sekä painotti erityisesti yleensäkin tapahtumien toteuttajien merkitystä paikkakunnalla. Mukaan ääneen pääsi myös kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja Taina Ruuhilehto , jonka Varjus nappasi lennosta mukaan kiitoksia esittämään.

Äiti ja tytär Heikkilä olivat enemmän kuin ilahtuneita tapahtuman suosiosta.

– Kaikki olivat niin iloisia ja nauttivat tunnelmasta. Kuusetkin ovat todella kauniita. Nyt kannattaa lähteä Lamminniemeen iltalenkille, sillä kuusiin on laitettu myös led-valoja ja siellä on ihan superkaunista, Henna Heikkilä vinkkaa.