Kaurakedon Kyljys ja SB Somero kohtasivat pelikentällä

0
Antti Pirttilä viimeisteli tuoreimmassa turnauksessa SB Somerolle kaksi maalia.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Salibandyn miesten nelosdivisioonan somerolaisjoukkueet Kaurakedon Kyljys ja SB Somero pelasivat kauden toisen keskinäisen yhteenottonsa Taalintehtaan turnauksessa.
Muutama viikko sitten Somerolla SB Somero voitti ensimmäisen paikallismittelön maalein 3–1. Kahden kohtaamisen jälkeen voitot ovat tasan, kun Kyljys otti himoitsemansa revanssin 5–3 (3–2, 1–1, 1–0) lukemin.
Tasainen koitos eteni viimeiselle viisiminuuttiselle asti korkeintaan yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen. Sitten Olli-Oskari Virta siirsi Kyljyksen kahden maalin johtoon ja kun enempää maaleja ei enää nähty, ovat somerolaisjoukkueiden voitot, sarjapisteet ja maalitkin kauden keskinäisistä kamppailuista tasan.
Päivän aiemmassa ottelussaan SB taipui lohko 11:n kärkipäässä keikkuvalle kemiönsaarelaiselle SC Sticklinelle 3–8. Myös Kyljys jäi toisessa pelissään pisteittä, kun Forssan Suuppareiden kakkosjoukkue oli parempi numeroin 7–5.
Kyljyksen maalia vartioi molemmissa otteluissa Miikka Martti . Kenttäpelaajista tehokkaimmassa vireessä olivat Jukka Eeva (4+2) ja Olli-Oskari Virta (4+1). Tehomerkintöjä keräsivät myös Arsi Virta (0+3), Heikki Honkanen (0+2), Markus Lehtonen (1+0), Pietari Mäkelä (1+0) ja Olli Honkanen (0+1).
SB Someron maalivahtina Taalintehtaalla urakoi Ilmari Kankare . Kahden tehopisteen pelaajia olivat Antti Pirttilä (2+0), Aaro Kankare (1+1), Janne Salmi (1+1), Ilmo Nokka (1+1) ja Juuso Kankaanpää (0+2). Yhden tehopinnan tililleen saivat Matias Manni (1+0) ja Henri Koskinen (0+1).
Kyljyksen Eeva (4+3=7) on lohkon pistetilastossa parhaana somerolaisjoukkueiden edustajana kymmenes. SB:n pistekärki Nokka (4+2) jakaa saman listan 13:tta sijaa Kyljyksen Olli-Oskari Virran kanssa.
Viiden joukkueen lohkossa SB Somero on viidellä pisteellä neljäntenä ja Kyljys kolmine pisteineen viidentenä. Seuraava turnaus pelataan joulukuun 4. päivänä Somerolla.

P14-joukkueen voittotili auki

SB Somero jatkoi kahtena peräkkäisenä viikonloppuna pelejään P14-ikäluokan Länsirannikon alueen alemmassa haastajasarjassa.
Ensin ohjelmassa oli Halikon turnaus, jossa somerolaiset hävisivät SBS Littoiselle 4–8, mutta avasivat kauden voittotilinsä murskaamalla FBC Turun 8–1.
Huittisissa SB kärsi niukan 5–6 tappion kotijoukkue SBS Rupu/2:lle. Myös päivän toinen tasainen ottelu päättyi somerolaisittain tappiollisesti, kun Punkalaitumen Kunto oli parempi maalein 4–2.
Lenni Heikkilä torjui somerolaismaalilla näiden kahden turnauksen kolmessa ottelussa ja Juuso Lehto tilkitsi tolppien väliä kertaalleen. Kenttäpelaajista tehopisteitä nakuttelivat Veikka Koski ja Akseli Luhtala (3+3), Risto Kaurala ja Elmeri Ruohonen (4+1), Niko Holm (2+2), Niklas Pyykkö (1+2), Peetu Torkkomäki (1+1), Viljami Ruohonen (1+0) sekä Valtteri Nivalinna (0+1).
SB Somero on neljän turnauksen jälkeen kahdentoista joukkueen lohkossa sijalla kymmenen.