Kesätorin työtiimi eduskunnassa

0
Torineuvoksena kolme vuotta toiminut kansanedustaja Antero Laukkanen kutsui Somerniemen kesätorin tehtävissä mukana olevat vierailulle eduskuntataloon. Ohjelmassa oli eduskuntataloon tutustuminen ja pullakahvit kristillisdemokraattisen puolueen ryhmähuoneessa. Laukkasen (edessä istumassa) vieraana olivat takarivissä Lauri Linnilä ja Jari Grönholm, keskirivissä vasemmalta joukon linja-autonkuljettaja Juha Imara, Leo Malkki, Marjukka Malkki, Seppo Hurmerinta, Teuvo Aaltonen, Juha Pentikäinen, Manu Kärki, Hanna-Liisa Kärki. Kansanedustajan vierellä ovat Leena Varjo, Pirkko Hurmerinta, Anne Pentikäinen ja Hanna Pukkila.

Torineuvoksena kolme vuotta toiminut kansanedustaja Antero Laukkanen kutsui Somerniemen kesätorin tehtävissä mukana olevia vierailulle eduskuntataloon.

Ohjelmassa oli Eduskuntataloon tutustuminen ja pullakahvit kristillisdemokraattisen puolueen ryhmähuoneessa.