Päivärinnalla hyvä turnaus Tshekissä

0
Sami Päivärinta (kuva SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo)

Teksti Juha Laakso

Somerolaislähtöinen jääkiekkoilija Sami Päivärinta oli Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana loppuviikon turnausmatkalla Ostravassa, Tshekissä.

Päivärinta, 19, pelasi keskushyökkääjänä kaikki kolme otteluaan voittaneessa Suomen ykkösjoukkueessa. Hän keräsi kolme syöttöpistettä, jotka oikeuttivat turnauksen pistepörssissä jaettuun kahdeksanteen sijaan. Plus-/miinustilastossa Someron Pallon juniorikasvatti päätyi teholukemallaan +6 (+6/-0) jakamaan turnauksen kärkipaikkaa.

Kuluvan kauden aikana Päivärinta on ollut mukana kolmessa nuorten maajoukkueen turnauksessa ja koonnut niissä pelaamissaan kahdeksassa ottelussa kuusi (1+5) tehopistettä.

Kotimaan sarjoissa Päivärinta on ehtinyt kuluvalla kaudella edustamaan Rauman Lukkoa sekä miesten että alle 20-vuotiaiden liigajoukkueissa ja pelannut lisäksi muutaman ottelun miesten Mestistä turkulaisen TuTo Hockeyn riveissä.