Ruokavassa monipuolinen kattaus

0

Monitoimitalo täyttyy ensimmäisenä adventtiviikonloppuna eli 26.–27.11. jälleen perinteiseen tapaan lähiruuasta, käsitöistä ja jouluisesta tunnelmasta. Lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla herkkuja, koristeita ja monenlaisia käyttöesineitä, joita on kaupan vain messuilla ja myyjäisissä.
Myyntipaikat ovat täyttyneet ilahduttavasti syksyn aikana.
– Mukava järjestää tapahtumaa, jonka ympärillä on kuhinaa, iloitsee Kaisa Vasama-Kakko Ruokavan järjestelytoimikunnasta.
– Myyjiä on tulossa runsaasti mukaan. Osa heistä on vanhoja tuttuja ja osa uusia. Tarjonta myyntipisteillä on monipuolista.
Ruokava-messuilla on messuhumun ohella mahdollisuus tavata tuttuja, istahtaa messukahvilaan glögille tai nauttia lautasellinen riisipuuroa. Lapset voivat pyörittää suklaaonnenpyörää. Musiikillisesta ohjelmasta vastaa päivien aikana Kirkonmäen koulun kuoro, Somerniemen musiikkiteatteri sekä Lounais-Hämeen Musiikkiopiston viuluduo.
Liikunnallista ohjelmaa tarjoavat Someron Sykkeen Showdance- ja Microdance-ryhmät.
Sunnuntaina iltapäivällä tapahtuman järjestävä urheiluseura Someron Esa palkitsee kauden aikana menestyneitä urheilijoita monitoimitalossa.