Taas tanssitaan Monosen tahtiin

0
Kisaan on ilmoittautunut parisenkymmentä paria, mutta paikanpäälläkin voi vielä ilmoittautua.

Suomen Lavatanssiyhdistys järjestää jo 28. kerran Unto Monosen Muistokilpailut monitoimitalolla lauantaina 12.11.

Tangossa joka toinen soitettava kappale on Unto Monosen tuotantoa. Tänä vuonna on mukana myös Lava-Humppa SM , josta tanssitaan yksi sarja.

– Tapahtuma on suurin Suomessa järjestettävä yksittäinen lavatanssikilpailu. Kilpailu on saavuttanut laajan arvostuksen myös lavatanssinharrastajien keskuudessa, jotka saapuvat pitkienkin matkojen takaa yhteiseen tapaamiseen ja laadukkaaseen kilpailutapahtumaan, kertoo järjestäjäseurasta Kirsi Viitanen .

– Muistokilpailu onkin upea mahdollisuus nähdä suomalaista lavatanssin huippuosaamista sekä upeaa ja yksilöllistä tangon tulkintaa.

– Kilpailuja on miellyttävä seurata, koska tanssityyli on hyvin lähellä tanssipaikoilla yleisesti tanssittavia tyylejä. Kilpailut voi katsoa kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti paikalle voi saapua katsomaan vain finaalit, joihin parhaimmisto on karsiutunut, kertoo Viitanen.