Vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä

0
Kokoomuksessa ehdolla ovat muun muassa Kaisa Vasama-Kakko (edessä vas.), Olla-Riitta Mäkelä, Päivi Manni-Pettersson, Elina Ruokoselkä sekä Ella Kivisaari (takana vas.), Leena Laurén, Outi Tuuminen ja Markku Mäki-Teeri.

Kokoomuksen tärkeä teema seurakuntavaaleissa on vastuullisuus.
– Kokonaisuuteen kuuluu talouteen, henkilöstöön, ympäristöön ja seurakuntalaisiin liittyvät asiat, kertoo ryhmä.
Toinen kantava teema on yhteisöllisyyden tukeminen.
– Yhteisöllisyyttä tarvitaan näinä aikoina.
Muutosmyönteisyys on myös tärkeää.
– Ollaan valmiita elämään ajassa.
Kokoomuksen listalla ovat ehdolla Ella Kivisaari, Leena Laurén, Päivi Manni-Pettersson, Olla-Riitta Mäkelä, Markku Mäki-Teeri, Elina Ruokoselkä, Ilkka Suominen, Outi Tuuminen, Kaisa Vasama-Kakko ja Juha Wiskari.