Aika laulaa kauneimpia joululauluja

0

Tuleva sunnuntai on kirkkovuoden kalenterissa 3. adventtisunnuntai, jolloin perinteisesti on laulettu Kauneimpia joululauluja. Tänä vuonna tapahtumaa vietetään jo 50. kerran. Ensi askeleet joululaulujen laulamiseen pääsee ottamaan jo perinteiseksi muodostuneen lauantai-illan tapahtumassa 10.12. Jussin Baarissa.
Sunnuntain tapahtuma 11.12. Someron kirkossa on perinteiseen nähden hieman poikkeuksellinen. Tilaisuus on jaettu ohjelmallisesti kahtia, aluksi lapsille suunnattu tapahtuma, jonka jälkeen nautitaan lämpimästä glögistä. Väliajan jälkeen pysähdytään vielä hetkeksi perinteisempien joululaulujen ääressä.
Viikon kuluttua, sunnuntai-iltana 18.12. vastaava tapahtuma pidetään perinteisemmän kaavan mukaan Somerniemen kirkossa.
Siis yhdessä mukaan laulamaan kauneimpia joululauluja. Tapahtumissa kerätään myös kolehti maailman lasten hyväksi Suomen Lähetysseuran kautta.