Haluatko lähettää jouluterveisiä?

0

– Voisin toivottaa hyvää joulua meidän perheelle, kaikille Pajuniityille sekä mieheni perheelle, Uusitaloille. Sekä kaikille sukulaisille tietenkin, työkavereille ja kaikille, Jessica Pajuniitty toivoo.

Markku Lukumies

– Ystävät, sukulaiset, tutut, tuttavat ja tanssiporukat, eikös se näin mene. Joulu on vain kerran vuodessa, vaikka keli olisi mikä tahansa, Markku Lukumies naurahtaa.

Juha Wiskari

– Lähetän kaikille yrittäjille. Ei pelkästään sillä, että joulusesonki olisi hyvä, vaan että eletään hirveän vaikeita aikoja. Kuten sähkönhinnat, jotka ovat pahimmillaan moninkertaistuneet. Se aiheuttaa uusia haasteita entisten lisäksi, Juha Wiskari tietää.

Juha-Pekka Sjöberg

– Kyllä, tutuille, ystäville ja kavereille. Monille ihmisille, sillä kyllä täällä Somerolla melkein kaikki toinen toisensa tuntee. Kotiporukat menevät sinne tuttujen joukkoon, Juha-Pekka Sjöberg muistaa.