Kiitosta ritarille ja kauppiaalle, moitetta kipparille ja päättäjille

0
K-Supermarket Härkätien kauppiaat Mika ja Anne Pukkila.

Iso kiitos Härkätien henkilökunnalle ja kauppiaalle koiranruokapakastehyllyn tarjonnasta. On sydäntä, munuaisia, kieltä ja erilaisia luita. Kerran ei ollut, kyselin ja seuraavalla viikolla taas supertarjonta! Harvoin saa näin hyvää palvelua!

Terveisin, mökkiläinen

Kiitos Someron seurakunta, kun olette uudistaneet ja piristäneet tämän vuoden kirkollisia tapahtumia joulun aikaan. Oli ilo olla mukana kauneimmissa joululauluissa, kun lapset olivat mukana laulamassa ja ilo pursui ympäri ja glögi maistui. Näinhän pitää olla jouluna. Ja sitten joulukirkkoaamu oli todella hieno kokemus: musiikkia kauniita lausuntoja ja mukavaa olotilaa. Kiitos vielä kerran Someron seurakunnan henkilökunta, kun järjestitte unohtumattoman joulun.

Pirjo ja Kalevi

Kyllä hämmästytti tuo tieto, että yli 75-vuotiailla on 50 prosentilla vaikeuksia kävellä 500 metriä. Ja toinen tieto, että kävelynopeuden hidastuminen kertoo lähestyvästä kuolemasta. Monet säännöllisesti kävelevät yli 75-vuotiaat pystyvät helposti kävelemään 6 kilometriä yhtä mittaa 5 km/h -vauhdilla.

Etuoikeutettu

Somerolaisten palvelut paranee soten myötä? Salossa ei ole erikoislääkäreitä saatavilla päivystysaikoina, vaan potilaat ohjataan Turkuun. Päättäjät ne vakuuttivat ihan muuta.

Onni olla somerolainen?

Jos haluaisimme pihallemme kissoja, hankkisimme oman. Kissat kuuluu pitää kiinni.

Kissaton ve.

Hei sinä Mersu-kippari, meinasit ajaa 22.12 klo 19.00 Pärnämäentien ja Leivontien suojatiellä kaverin ja koiran yli. Tulit palvaamon suunnasta, olimme keskellä tietä. Pitäisikö mennä autokouluun opettelemaan suojatiesäännöksiä uudelleen.

Eräs joka meinasi jäädä alle

Iso kiitos sinulle Teiden Ritari, joka autoit naiset lumihangesta pois Hirveläntieltä 19.12. Hyvää joulunaikaa sinulle.

Toyota-naiset

Ilotulitteita ja tupakkaa myydään edelleen. Kertoo vain siitä, miten alkeellisella tasolla ilmastomme pelastaminen on.

Ilmasto

Putinin salaliittoteoria. Nato ja Ukraina muka uhkaavat Venäjää. Ukraina antoi ydinaseensa Venäjälle, ja nyt Putin syyttää ukrainalaisia natseiksi.

Realisti