Paras esilläolo Somerolla

0
Inka Myllykselle ja Inna Rannalle on alkanut uusi arki uudessa juuri remontoidussa kiinteistössä.

Valtaharjun kulmana tunnettu kiinteistö sai tauon jälkeen uusia vuokralaisia. Inna Rannan yritys Kauneushuone Inna muutti näihin tiloihin samasta korttelista. Hänelle liikepaikka on Somerolla kolmas – ja paras – vuoden 2015 aloittamisensa jälkeen.

Isot ikkunat, hyvät parkkitilat, kivasti sisätilaa ja paras näkyvyys Somerolla. Oli luontevaa tulla. Kosmetologialan palvelut laajenivat, kun samassa liiketilassa sopimusyrittäjänä aloitti nyt toinenkin kosmetologi ja merkonomi sekä 2017 valmistunut parturi-kampaaja, Inka Myllys, myös somerolainen.

Palveluja on parturointien myötä myös miehille. Jalka- ja kasvohoitoihinkin miehet olisivat enemmän tervetulleita.

– Meille lähti ensin Inkan kanssa ajatus tällaisesta täyden palvelun talosta, jonka jälkeen otin yhteyttä kiinteistön omistajaan Raitasen Olliin. Että miten tämän tilan kanssa olisi, olisiko remontoivissa juuri meidän käyttöömme. Hän lähti mukaan projektiin ja me saimme sellaista mitä tarvitsimmekin, Inna Ranta hymyilee.

Tilaa riittää kampaamotuotteille ja kosmetologipuolen tarvikkeille. Onpa myös aulatilaa asiakkaille.

– Uskon, että tällainen täyden palvelun talo toimii, josta saman katon alta saa kaikki kauneusalan palvelut. Toivotaan, että tällainen on ihmisten mieleen, Ranta luotsaa.

Suurin osa asiakkaista on ollut Somerolta.

– Heitä riittää myös entisistä ja nykyisistä naapurikunnista. Toki tulee isommistakin kaupungeista, niin kuin Helsingistä. Kesäasukkaat ovat myös tärkeitä ja moni heistä on jo ympärivuotinen asiakas. Käyvät katsomassa vaikka mökillä, samalla pistäytymisellään, koska haluavat käyttää pienemmän paikkakunnan palveluita.

Inna Ranta tekee kosmetologin töinä kasvo-, jalka- ja käsihoitoja, ripsien pidennyksiä ja -kestotaivutuksia, kynnen geelauksia, rakennekynsiä sekä meikkauksia.

Inka Myllys on erikoistunut kampaamo- ja parturipuolen sekä rakennekynsien ohella myös parran käsittelyihin.

– Tuntui hyvältä päästä tällaiseen paikkaan. Innokkaasti odotan kaikkea tulevaa, Inka Myllys lausuu.