SUL vahvisti seurasiirrot – myös Jenni Vuori Ryskeeseen

0
Jenni Vuori jättää

Teksti Aulis Tiensuu, kuva Sauli Kaipainen

Suomen Urheiluliitto on vahvistanut yleisurheilun seurasiirrot, jotka astuvat voimaan vuoden 2023 alussa. Aiempien ennakkotietojen mukaan Someron Esa menettää moukarinheittäjät Henri Liipolan ja Johanna Witkan Tammelan Ryskeeseen sekä Marika Virtasen Turun Urheiluliittoon. Valmentaja Kari Pihkanen siirtyy myös Tammelan Ryskeeseen sekä heittäjä-valmentaja Jani Pihkanen Turun Urheiluliittoon.
Uutena nimenä nyt tuli esille myös keihäänheittäjä Jenni Vuoren siirtyminen Tammelan Ryskeeseen. Seuran oma kasvatti Vuori on ollut viidesti Kalevan Kisoissa, viimeksi vuonna 2020, ja oli lähellä selviytyä sinne myös tänä ja viime vuonna.
Someron Esa on paistatellut viime vuosina SM-menestyksellä mitaten Suomen parhaana alle 10 000 asukkaan paikkakunnan urheiluseurana, mutta kahden viime vuoden aikana lähes kaikki sen edustusurheilijat ovat jättäneet seuran.