Väestöliiton maksuttomat palvelut uudenvuoden aikaan

0

LAPSIPERHEILLE

Väestöliton Perhepulma-palvelu auttaa ja tukee pikkulapsiperheitä, joilla on arjessa jaksamiseen, lasten kasvatukseen, intiimeihin ihmissuhteisiin tai seksuaalisuuteen liittyviä huolia. Palvelu on avoinna viikoilla 52 ja 1 tavalliseen tapaan. Perhepulma-puhelimeen numeroon 040 668 4101 voi jättää soittopyynnön. Perhepulma-chat päivystää keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.30–14.30 osoitteessa hyvakysymys.fi/paivystyschatti/perhepulma-chat.

NUORILLE

Väestöliiton Poikien Puhelin auttaa ja tukee poikia ja nuoria miehiä, jotka kaipaavat tietoa ja tukea elämän erilaisissa tilanteissa.  Palvelu on avoinna 30.12. klo 13–16 ja 2.1. alkaen taas tavalliseen tapaan eli puhelin arkisin klo 13–18 numerossa 0800 94884 ja chat ma–to klo 13–18 ja pe klo 13–15 osoitteessa poikienpuhelin.fi. Suljettu 6.1.

Väestöliiton seksuaalineuvontachat nuorille osoitteessa vaestoliitto.fi/nuoret ja Väestöliiton psykoterapeutin chat-palvelut nuorille aikuisille osoitteessa hyvakysymys.fi avautuvat joulutauon jälkeen 9.1.2023. Joulutauon aikana voit löytää vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin selaamalla nuorten seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä ja Väestöliiton asiantuntijoiden vastauksia osoitteessa hyvakysymys.fi/kysymys-vastaus-palstat/qa-seksuaalisuudesta-nuorille.

URHEILUSSA HÄIRINTÄÄ KOHDANNEILLE

Väestöliiton Et ole yksin -palvelu auttaa, kun kohtaa urheilussa tai liikuntaharrastuksessa häirintää, kiusaamista tai epäasiallista kohtelua. Puhelin- ja chat-palvelu ovat suljettuina  6.1. saakka. Voit kuitenkin jättää viestin kirjelaatikkoon. Viestiin vastataan viimeistään viikon kuluttua sen saapumisesta. etoleyksin.fi/haluatko-jutella

#VäestöliittoTukenasi #KunElämäAskarruttaa