Tekstareita liukkaudesta, entisajan opetuksesta, pieneläinpäivystyksen paikasta…

0

Somerniemi-Seura järjesti upean elämyksen, vuoden vaihteen ilotulituksen/kokon polton. Ensikertalaisena mukana näkemisen/kokemisen arvoinen tapahtuma.
ISOKIITOS 🙂

Nastakengillä kävellen saat pidettyä itseäsi vireessä myös talvella.
Kokemuksen perusteella

Someron pieneläinpäivystys siirtyi vuoden vaihteessa Lohjan suunnalle, mutta Somero kuuluu kuitenkin Salon päivystysalueeseen? Salon pieneläinpäivystys on Turun suunnassa, mutta miksi Somero on Lohjalla? Erittäin kummallinen ratkaisu, mennään kuitenkin toiselle hyvinvointialueelle.
Hölmö ratkaisu

Sydämellinen kiitos Jaatimetille mahdollistaessasi pulkkien ja liukureiden jaon Somerolla asuville lapsille ja nuorille.
Nyt luistaa

Nyt kun tiet ovat todella jäisiä ja liukkaita, varsinkin sivutiet, työ postinjakajana tuntuu tosi haasteelta. Perjantaina Häntälässä ainoastaan Murronkulmantie ja Niinimäentie olivat kiitettävästi hiekoitettuja. Muun muassa Kimalan- ja Kerkolantiet olivat ilman hiekkaa ja tosi vaaralliset
Päiväposti

Tupakat ja ilotulitteet ovat kaiketikin sarjassamme ”aikaa ottavat”. Hinnat ainakin sigarettejen kohdalla ovat edelleen nousussa, keuhkosyövän yleisyyden kohdalta ei ajantasaista tietoa taida olla. Taivaalle rahan paukuttelua ei varmaan voi pysäyttää, niin kauan kuin raketteja kaupan on ja pienistäkin palkkarahoista pitää iloa saada.
Jätä jämä!

Tätä olen pelännyt ja nyt se toteutui. Vesijumpassa käynti maksaa jatkossa lähes kympin kerta!
Ei innosta käymään jatkossa

Hei Reijo Rautelasta! Ei opettaja enää saa pitää ”kuria”/järjestystä, saatikka vaikuttaa mihinkään uskontoon liittyväänkään. Sen määrää muiden säädösten lisäksi oppilaan ”kotirintama”. Kyllä ennen oli ”paremmin”, ei kotona tarvinnut näistä asioista huolehtia. Silloin uskottiin, että opettaja tietää ja ”tomeria” olivatkin, muun muassa Saarentakana, mainitsemasi Tähtinen! Aika on muuttanut meitäkin, mutta muistella saa.
Lilja Saarentakaa

Hei sinä valkoisen Skodan kuski. Tulit K-kaupalta päin 30.12. ja olit ajaa koiran, jolla sininen panta, ja kaverin, jolla takki heijastimia täynnä, yli. Kannattaisiko kerrata suojatiemääräykset.
2 kertaa