Ehdotus, kehu, moite, kiitos ja kysymys

0
ilmalämpöpumppu

Ystävällisesti toivon, että somerolaiset ravintolat, jotka tarjoavat lounasta, tutustuisivat resQ-palveluun. Olisi ihana ostaa kotiin ylijäämäruokaa tietäen, että ruokahävikki on pienempi ja kuitenkin yrittäjä saa siitä korvauksen.

Nuori rouva

Joulu on takana ja valot sammuvat, kevättä kohti mennään. Haluaisin kuitenkin vielä kiittää Ämyrin tanssilavan iki-ihanista jouluvaloista. Iso kiitos idean isälle. Joulutunnelma alkoi ja viipyi mielessä. Ämyri on hienosti hoidettu kesäisinkin. Piha ja ympäristö ovat siistejä ja kukkia pihalla. Ei Ämyri turhaan ole saanut kauneimman kesälavan titteliä. Ämyri on kaunis kesällä ja talvella. Ja jouluvalot on ollut ihana oivallus. Kiitos!

Yön kulkija

Hei, joulu meni jo! Minkä takia somerolaiset eivät säästä sähköä niin kuin muut tekevät. Jouluvaloja palaa edelleen syntisen paljon. Samoin turhia valoja ihmisten pihoilla ympäri vuorokauden sekä turhia rakennusten seinävaloja myös läpi vuorokauden. Sitten vielä valitetaan kalliista sähköstä.

Pimeyden Ruhtinas

Kiitos Vilart ja erityisesti työntekijänsä Kaspar Essa erinomaisesta palvelusta ilmanlämpöpumpun asennuksessa. Essa on hyvin ystävällinen ja miellyttävä persoona, mutta myös erittäin tarkka työnsä jäljestä. Asennutimme mustan laitteen ja hän hankki siihen oma-aloitteisesti mustat johdot ja mustat ruuvit sekä naulatkin. Sähkörasian pienen osan, jota ei mustana saanut, maalasi. Harjasipa vielä lopuksi hirretkin puhtaiksi pölystä. Kyllä Somerolla palvelu pelaa!

Kaitsu ja Sari

Kääntyvien kaista kaupungintalon viereen on turhaa rakentamista ja rahanhaaskuuta. Laitetaan vastuu autoilijoille, he päättäkööt koska on järkevää aiheuttaa ruuhkia ja kääntyä vasemmalle.

Järki hoi

Mikä on tämä Somerolla pyörivä Nokikolari. Tahtoisin kuulla lisää firmasta.

Utelias