Ideoita ja kehotuksia

0

Arvoisa tekninen lautakunta ja tilakeskuksen päällikkö. Eikö olisi helpompaa ja huomattavasti halvempaa laittaa aikarajoitteinen ”vasemmalle kääntyminen kielletty” -liikennemerkki toisen kaistan rakentamisen sijaan Koulutien ja Joensuuntien risteykseen? Tällä teidän logiikalla pitäisi rakentaa uusi kaista kaikkiin Joensuuntiehen yhtyviin sivuteihin, sillä joskus niissäkin liikenne seisahtuu pitkiksi ajoiksi.Terveisin ulkosomerolainen, joskus todellisiakin ruuhkia nähnyt…

Jussi

Someron tulevaisuus on haasteita sisältävä, hiukan pelottava ja jännittäväkin sekä ennen kaikkea mielenkiintoinen kysymys. Palkkansa on jokainen luultavasti ansainnut, mutta kuka tahtoo antaa eikä olla ottamassa lisää? Jospa olisi paikka, jossa ihmiset jakavat omistaan – varsinkin paljosta on helppo antaa, mikäli tahtoo. Huolenpitoa, yhteishenkeä – antamista. Siinä saattaa joku asia pysyäkin, paikka säilyä – kylä tai vaikka kaupunkikin.

Kaikkeni

Miksi Lamminniemellä ei sammuteta katuvaloja yöksi?

Vastausta odottava

Kun olet parkissa toista autoa vastapäätä, sammuta valot! Tai laita edes parkit päälle!

Saa ottaa muut huomioon

Perjantai, Lidlin parkkiin invapaikalle ajoi mopoauto Polaris. Autosta tuli kaksi poikaa, jotka heittivät autosta roskat pihalle. Kaupasta tultuaan lähtivät autollaan kiellettyyn ajosuuntaan. Ehdotan, että yläasteen liikuntatunteja käytetään ympäristön roskien siivoamiseen ja tiukemmat kriteerit on saatava ajoluvan saamiseen.

Silminnäkijä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän