Kaupunki pitää ideointi-illan järviketjun virkistyskäytön kehittämisestä

0

Someron kaupunki pitää valtuustosalissa ideionti-illan, jossa pohditaan Someron järviketjun virkistyskäytön tulevaisuutta. Tarkoitus on keskustella vaihtoehdoista ja ideoista järviketjun virkistyskäytön parantamiseksi sekä kehittämiseksi.
Virkistyskäytön kehittäminen on nostettu Someron kaupungin kuntastrategiassa sekä puistostrategiassa vahvasti esille ja siihen halutaan panostaa ottaen huomioon myös kuntalaisten toiveet.
Taustalla on muun muassa Paimionjoki-yhdistyksen vuonna 2016 toteuttama hanke, jossa oli tavoitteena löytää alueellisia erityispiirteitä järviketjun luonnonympäristössä ja kulttuuriympäristössä.
Tarkoituksena oli kehittää paikallisista, olemassa olevista ja uusista poluista ja teistä reittejä, jotka ovat kaikkien saavutettavissa. Nyt siis halutaan jatkaa tätä ja muuta kehittämistä ja panostaa Someron järviketjun virkistyskäyttöön.
Tiistaina 7.2. järjestettävä ideointi-ilta on kaikille avoin, maksuton tilaisuus, mutta sinne toivotaan ennakkoilmoittautumista kaupungin nettisivuilla olevan linkin kautta.