Keskusta esittää Katja Nokea kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi

0
Katja Noki.

Someron Keskusta ry valitsi syyskokouksessaan 15.12. ehdokkaansa Someron seurakunnan luottamustoimiin. Alkuvuodesta aloittavan uuden kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi se esittää Katja Nokea ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi Hanna-Liisa Kärkeä, jota esitetään myös kappelineuvoston puheenjohtajaksi.

Tällä hetkellä kirkkovaltuuston johdossa on Juho Pettersson ja Hanna-Liisa Kärki kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja ja kappelineuvoston puheenjohtaja.

Keskusta esittää kirkkoneuvoston jäseniksi Petri Känkästä, Heikki Veikkolaa, Maria Virkkiä, Kari Ahlbomia ja Minna Virtasta. Kappelineuvostoon esitetään Hannu Kesäniemeä, Pentti Manneria, Irina Ojala-Sirroa ja Heikki Veikkolaa. Kirkkovaltuuston vaalilautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Tero Pirttilää.

Syyskokous valitsi nykyisen hallituksensa uudelleen vuodeksi 2023. Puheenjohtajana jatkaa Jaana Kyyrä, varapuheenjohtajana Jani Kurvinen ja sihteerinä Riitta Ryhtä. Hallituksen jäseninä jatkavat Eevi Haho, Outi Laine, Jarno Lehtimäki, Niko Lehtimäki, Ilkka Koivuniemi, Irina Ojala-Sirro, Tero Pirttilä, Mirja Rouhiainen, Maria Virkki ja Mikko Virtanen.