Keskustan lista valmis

0
Keskustan listalta löytyy yksi somerolainen, Jani Kurvinen.

Varsinais-Suomen Keskusta on nyt nimennyt kaikki ehdokkaansa kevään eduskuntavaaleihin.
Keskusta lähtee tiedotteensa mukaan vaaleihin koko vaalipiirin kaikki seudut kattavalla ehdokasjoukolla, jossa on edustusta monipuolisesti eri ammattikunnista ja eri ikäluokista.
Ehdokkaina ovat: Olli-Pekka Aalto , maatalousyrittäjä, agrologi, Marttila; Antti Airikki, yrittäjä, Nousiainen; Rami Ekman , hygieniahoitaja, Turku; Perttu Helin , erityisopettaja, Turku; Olavi Jantunen , kommodori evp., varatoimitusjohtaja, Salo; Riitta Karjalainen , asumispalvelupäällikkö, Turku; Esko Kiviranta , kansanedustaja, lakimies, Sauvo; Mauri Kontu , yrittäjä, teollisuusneuvos, Uusikaupunki; Jani Kurvinen , yrittäjä, Somero; Jonna Lappalainen , sosionomi (AMK), Kemiönsaari; Anniina Lehmus , eläinlääketieteen yo, Kaarina; Ilkka Pilpola , maatalousyrittäjä, Mynämäki; Mimmi Ruusunen , puutarhuri, Turku; Annika Saarikko , keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri, Oripää; Reetta Tanila-Järvinen , sairaanhoitaja, Naantali; Mikko Vuolle , asiakasneuvoja, liiketaloudenopiskelija, Loimaa ja Anu Vuorinen , terveydenhoitaja (YAMK), Parainen.