Kiitos ja palkkio palauttajalleni

0

6.1. Jaatilantie ja sinä nainen, joka pysäytit karkureissuni ja ohjasit minut omistajalleni. Haluaisin antaa sinulle pienen palkkion. Tervetuloa hakemaan.

Sulo

Kiitos hyvästä latujen hoidosta Someron kaupungille.

Hiihtelijä

Huonoa käytöstä: Kassa alkaa lajittelemaan senttejä ja antaa asiakkaan odottaa, vaikka takana jonossa ei ollut ketään. Olisi sen lajitteölun voinut tehdä myöhemminkin. Jos jonossa on kolme, ei kassa pyydä apua. Toiset pyytävät heti, ettei tarvitse jonottaa.

Asiakas

Jos löysit pyörän takavalon tienposkesta, niin ilmoitatko 044 5050947.

Kulkija

Kiitos Someron seurakunnan vapaaehtoisille järjestäjille Kirkon ympäri -kävelystä 15.12.2022.

Mukana olleet

Miten on mahdollista, että vesilaitos nostaa yli 3 euroa lämpimän kuution hintaa kerralla?

Taloyhtiöitten lämmitys sen lämmittää

Vastaus edelliseen: Vesihuolto ei laskuta lämmintä vettä asiakkailta. Vesihuolto laskuttaa vain käytetystä kylmästä vedestä. Tämä hinnannousu johtuu kenties taloyhtiön asettamasta hinnankorotuksesta, joka on seurausta kohonneista energiakustannuksista veden lämmittämisen osalta.

Toimitusjohtaja Pekka Alisaari Someron Vesihuolto Oy Someron Lämpö Oy

Someron numero ei vastannut. Nykytekniikka on ihmeellistä. Työelämäni aikana puhelinjärjestelmä uusittiin kolme kertaa. Tutuksi tulivat tilanteet jolloin oli hiljaisia päiviä. Asiakkaat soittivat, mutta missään ei soinut. Joku tuli autolla paikalle ja kirosi että, miksi ette vastaa. Sitten älysimme testata. Taas piti järjestelmä nollata.

Sähköhäiriöitä

Miksi jalkakäytävät sekä tiet on aurattu huonosti; ovat yhtä mössöä. Eivät ole enää turvallisiakaan.

Teiden ja jalkakäytävien käyttäjä

Luterilaisessa kirkossa papit julistavat syntejä anteeksi saamillaan valtuuksilla. Eikö kuitenkin viime kädessä se ole Jumala, joka antaa syntejä anteeksi. Professori Pentti Lempiäinen arvostelee (Teologinen aikakauskirja 6/1998) sitä käytäntöä, että jumalanpalveluksen alussa julistetaan ehdoton synninpäästö armonvakuutuksen sijasta. Hänen mukaansa tapa on vastoin kristikunnan yleistä traditiota. Lisäksi se vie Jumalan luetulta ja julistetulta sanalta ja ehtoolliselta niille kuuluvan aseman anteeksiantamuksen välittämisen kanavina.

Teuvo Kuu-Karkku

Saikohan kukaan Aholasta lähetettyjä kirjeitä, mihin joulupukin piti vastata, ei meille ainakaan tullut!

Tosi pettynyt lapsen puolesta

Vastausta edelliseen: Voi, voi, olen pahoillani. Joulupukilla oli varmaankin niin kiire, ettei ehtinyt vastaamaan.

Toiminnanjohtaja Liisa Mattila Someron Kulttuuri