Niilo Taloselle voitto ja ennätys Seiväshypyn talvikarnevaaleilla

0
Niilo Talonen (arkstokuva)

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan nuoret menestyivät hyvin Lahden Pajulahdessa viikonloppuna pidetyillä Seiväshypyn talvikarnevaaleilla. Niilo Talonen voitti P13-sarjan molemmat kilpailut. Perjantaina tulos oli 260 ja sunnuntaina syntyi uusi komea ennätys 297.
Vilja Hyvämäki oli T11-sarjassa perjantaina toisena tuloksella 170 ja sunnuntaina kolmantena lukemin 167. Paavo Virkki oli ensimmäisissä P15-sarjan kilpailuissaan molemmissa seitsemänneksi paras. Perjantaina tulos oli 270 ja sunnuntaina uusi ennätys 287.
Niilo Talosen tulos on tämän hallikauden toiseksi paras P13-sarjan tulos Suomessa, Paavo Virkin kolmanneksi paras P14-ikäluokan tulos ja Vilja Hyvämäen seitsemänneksi paras T11-sarjan tulos.