Noin 200 luisteli yhdessä jäähallilla

0
Kuva Teemu Heinonen

Someron Pallon jääkiekkojunioreiden järjestämä Koko Somero Luistelee -tapahtuma keräsi Laukamo-Areenalle noin 200 osallistujaa, sekä seuran omia harrastajia että paljon myös muuta väkeä.
– Jäähallilla oli vapaata luistelua omaan tahtiin, mutta myös taito-, tarkkuus-, ja tutka keräsivät paljon innokkaita kokeilijoita. Jäähallilla teroitettiin kymmeniä luistimia, lainattiin varusteita tarvitsijoille, kisattiin tietokilpailussa ja onnenpyörässä sekä nautittiin kahvion laajasta tarjonnasta, kertoo sopalaisista Maija Laine.
Lopuksi luisteltiin yhdessä jäädiskossa.


– Paikalle tulleita lapsia ilahdutti myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen virallinen maskotti Finkey, joka oli jäälläkin yhdessä luistelijoiden kanssa. Tämän lisäksi iloiseksi yllätykseksi myös SoPassa uransa aloittanut Suomen nuorten maajoukkueen hyökkääjä, Rauman Lukossa SM-liigaa pelaava Sami Päivärintakin ehti paikalle aistimaan tunnelmaa ja tapaamaan ihmisiä, Laine kertoo.

Alle parikymppisten
MM-kisoista Kanadasta kotiutunut kiekkoilija
Sami Päivärinta kunnioitti tapahtumaa läsnäolollaan.

Tyytyväinen oli myös SoPan jääkiekkojunioreiden puheenjohtaja Mikko Lehtonen.
– Saimme mukaan paljon osallistujia ja hallissa oli iloinen tunnelma. Tästähän voisi tehdä jokavuotisen tapahtuman Somerolle!
Hän toivotti myös seuran eri harrastusryhmiin tervetulleeksi toiminnasta kiinnostuneita aikuisia ja lapsia.