Poliisi etsii Ylöpirtin alueelta kadonnutta ja pyytää havaintoja yleisöltä mopolla liikkuneesta miehestä

0
Kadonnut mies on yli 50-vuotias, ruumiinrakenteeltaan hoikka ja pituudeltaan noin 180 senttiä pitkä. Katoamishetkellä hän oli pukeutunut farkkuihin sekä tummaan takkiin. Jalassaan hänellä oli mustat nauhalliset työkengät. Poliisin välittämä kuva.

Lounais-Suomen poliisi etsii Somerolla kadonnutta miestä.

Poliisi on yhdessä pelastuslaitoksen, Rajavartiolaitoksen ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun kanssa etsinyt kadonnutta jo sunnuntaista lähtien.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja Ylöpirtin alueella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä liikkuneesta mopoilijasta.

 

Poliisi sai ilmoituksen Someron Ylöpirtin alueella kadonneesta miehestä sunnuntaina alkuillasta. Henkilöstä on viimeisimmät poliisin tiedossa olevat havainnot Hallankoivistontieltä, mistä hän lähti sunnuntaiyönä noin kello yhden aikaan ajamaan mopolla kohti Jokioistentietä.

Miehen käytössä ollut mopo löytyi hylättynä Jokioistentien läheisyydestä. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja miehen liikkeistä katoamisyönä tai tietoja hänen mahdollisesta sijainnistaan.

Kadonnut mies on yli 50-vuotias, ruumiinrakenteeltaan hoikka ja pituudeltaan noin 180 senttiä pitkä, ja hänellä on tummat, lyhyet hiukset. Katoamishetkellä hän oli pukeutunut farkkuihin sekä tummaan takkiin, jossa on Mercedes-Benzin logo rinnassa. Jalassaan hänellä oli mustat nauhalliset työkengät. Jutun kuvituksena on poliisin kadonneesta julkaisema kuva.

Akuutit havainnot kadonneesta miehestä voi ilmoittaa soittamalla hätänumeroon 112. Muut mahdolliset katoamiseen ajoittuvat havainnot tai tiedot kadonneen olinpaikasta voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Whatsapp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.