Somero esillä matkailumessuilla

0

Ensi viikonloppuna20.–22.1. Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Matkamessut.
Tapahtumassa on yli 850 näytteilleasettajaa lähes 70 maasta.
Mukana on myös Somero.
– Meillä tulee olemaan Someron oma pikku kortteli Saariston ja Helsinki Food Districtin vieressä, kertoo kaupungin viestintäasiantuntia Anuliina Frantti.
Visit Someron puolella osastoa ovat esillä Huvila Härkä, Kökkön Lomamökit, Majatalo Myötätuuli, Hotelli Olla, Hovimäki Camping ja Someron Kulttuurigalleria. Toisella puolella meidän osastoa on varattu kokonaan oma tila elämyspuisto Hiidenlinna Park Resortille.
Someron osasto löytyy hallista 6 (osasto 6r10).
Osastojen lisäksi nähtävää ja kuultavaa löytyy esiintymislavoilta. Aiheita on Viron luontoretkistä Norjan patikointimatkoihin ja murhien maailmanympärysmatkalta asuntolainan ottoon espanjalaisesta pankista.