Someron kaupunki 30 vuotta?

0

– Mielestäni muutos kaupungiksi ei ollut välttämätön. Somero olisi tullut toimeen myös maalaiskuntana. Somerolla on hyvä, vankka profiili sellaisenaan. Nyt ollaan ”välitilassa”, harmaassa vyöhykkeessä, Liisa Vuorio arvioi.

Pirjo Halovaara

– Muistan kun Somerniemen tori täytti 35 vuotta. Se oli niin upeaa, ilotulitukset, glögiä, kokko paloi ja oli paljon porukkaa. Minä en ole kuullut mitään, että Somero olisi juhlinut. Se oli vähän huonoa mainosta, Somerniemi voitti, ne ei pihistelleet, Pirjo Halovaara vertaa.

Jarmo Linja

– Kyllä muistan, kun Somerosta kaupunki tuli. Totta kai, hyvä saavutus se on. Tyytyväinen saa olla. Ainahan asiat voisivat mennä paremmin, mutta tähän ajankohtaan nähden on ihan hyvä näin, Jarmo Linja nyökkää.

Kaisa Luuri

– 30 vuotta on kyllä ihan hyvä ikä. Ehkä Somero voisi juhlia sitä vieläkin led-valonäytöksellä. Ne ovat hienoja ja moderneja, Kaisa Luuri päättää ehdottaa ihan ulkopaikkakuntalaisena.