Tällä kertaa näin päin

0
Armeijan harmaat taakseen jättänyt Elmeri Andersson palasi tehokkaana SoVon reservijoukkueen riveihin.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikänen

Läpi futsalin pelikauden SoVon naisten edustusjoukkue on Kakkosen nousijajoukkueena venynyt ilahduttaviin suorituksiin, kun taas miesten reserviryhmän alkukausi sarjaporrasta alempana on ollut kovin ohdakkeinen.
Viime viikonloppuna osat vaihtuivat, kun SoVon miesten kakkosjoukkue venyi mallikkaan esityksen jälkeen kotivoittoon turkulaisesta FC Komarista ja naiset puolestaan kompuroivat kotitappion hämeenkyröläistä Parkunmäen Apasseja vastaan.

Miesreservit nousuvireessä

SoVon miesten kakkosjoukkue on todenteolla ryhtynyt taistelemaan Futsal-Kolmosen sarjapaikkansa puolesta. Perjantaina se otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun FC Komar kukistui jännittävässä ottelussa Somerolla maalein 4–3 (3–1).
Vieraat livahtivat toisella peliminuutilla 1–0 johtoon, mikä riitti somerolaisille herätykseksi. Jatkossa SoVo/2 otti pelin ohjat haltuunsa ja karkasi parin minuutin maalikimarallaan 3–1 taukojohtoon. Janne Eerikäinen avasi isäntien maalitilin ja hyvän ottelun pelannut Elmeri Andersson jatkoi tulitusta kahdella peräkkäisosumallaan.
Toisella jaksolla Komar nousi toviksi tasalukemiin, kunnes Eerikäinen taituroi Vilho Ståhlströmin (0+2) syötöstä kotijoukkueelle voittomaalin.
Voittojen myötä somerolaisjoukkue nousi Kolmosen A-lohkon putoajakandidaattien ryhmästä kuutossijalle, jättäen muiden muassa FC Komarin taulukossa alapuolelleen.

Apassit saalisti pinnat Somerolta

SoVon naisten edustusjoukkueelle kotiottelut monitoimitalon ahtaalla peliareenalla eivät sitä vastoin näytä sopivan toivotulla tavalla. Lauantaina SoVo kärsi kolmannen peräkkäisen kotitappion, kun Apassit nouti täydet sarjapisteet Somerolta maalein 7–1 (2–0).
Pelillisesti kotijoukkue ei ollut niin paljon vieraitaan perässä kuin loppulukemista voisi päätellä. Viimeistelytehoissa joukkueilla oli kuitenkin ratkaisevan suuri ero, ja nimenomaan Apassien hyväksi.
SoVo sai maalitilinsä auki vasta kuusi ja puoli minuuttia ennen ottelun päättymistä, ollessaan tuossa vaiheessa jo jokseenkin toivottomassa seitsemän maalin takaa-ajoasemassa. Kotijoukkueen ainoaksi jääneen osuman viimeisteli Fanni Ahomäki Aada Pynnisen tarkasta syötöstä.
Viiden kierroksen voitottoman putkensa myötä SoVo on valahtanut Kakkosen Länsi-Suomen alueen A/B-lohkossa ylemmästä keskikastista kahdeksannelle sijalle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän