Tulikeiju tuo valoa pimeyteen Kiiruun puistossa

0
Tulikeijun tanssiesitystä voi vapaasti ihailla Kiiruun talon pihalla torstai-iltana. Esityksessä on kuitenkin säävaraus, sillä kovalla tuulella sitä ei turvallisuussyistä voi toteuttaa.

Huoenna torstaina 2.2. voi Kiiruun puistossa nähdä Tulikeijun. Kaikille avoimessa hetkessä valoa pimeään tuo hänen kaunis tulitanssinsa, jonka voi nähdä kello 18.30.
Esityksen mahdollistaa opetus- ja kulttuuriministeriön tuki, jota Varsinais-Suomen liitto sai kuntien kulttuurin kehittämiseen. Hankkeen nimi on Varsinaista kulttuuria.
Yhtenä osana hanketta ovat seututaiteilijat, jotka vierailevat ja työskentelevät kunnissa, pitävät työpajoja ja antavat osaamistaan, ilostuttavat ja laittavat väen kokeilemaan yhdessä.
Somero valitsi Klovni OHO:n, jonka on jo voinut bongatakin paikkakunnalla, ja voi yhä nähdä vaikkapa kadulla maaliskuulle saakka.
Klovni on teijolaisen sirkustaiteilija ja akrobaatti Karoliina Nordinin hahmo. Monilahjakkuudelta löytyy muunkinlaista osaamista, joten yksi hänen hahmoistaan on myös Tulikeiju. Kiiruun talon pihalla esitettävässä tulitanssissa on kuitenkin säävaraus, sillä kovalla tuulella esitystä ei voi toteuttaa turvallisuussyistä.