Tunnustusta ”Köpälle” ja ”Veskulle”

0
Hannu Manninen (vas.) ja Vesa Riepponen palkittiin ansioistaan Voiman jalkapallo- ja futsaltoiminnassa.

Teksti Juha Laakso

Viime vuonna toimintansa 90-vuotisjuhlavuotta viettänyt Someron Voima palkitsi vuoden aikana eri yhteyksissä ansioituneita seuratyöntekijöitään. Futsal-Liigan viimeisen joulutaukoa edeltäneen kotiottelun yhteydessä tunnustusta saivat seuran pitkäaikaiset ”työmyyrät” Hannu Manninen ja Vesa Riepponen.

Suomen Palloliiton ”seuratoimijan kultaisen merkillä” sekä Työväen Urheiluliiton kultaisella mitalilla huomioitu Hannu ”Köppä” Manninen oli perustamassa Voiman jalkapallojaostoa vuonna 1976 ja siitä lähtien hän on toiminut seuran jalkapallo- ja futsaljoukkueissa pelaajana, valmentajana, huoltajana ja tapahtumajärjestäjänä. Kuluvalla kaudellakin Manninen toimii SoVo Futsalin liigajoukkueen huoltajana.

Vesa Riepposelle myönnettiin niin ikään seuratoimijan kultainen merkki tunnustuksena merkittävästä vapaaehtoistyöstä Someron Voimassa.

”Vesku” tuli jalkapallotoimintaan mukaan vuonna 1995 ja hän on toiminut juniorijoukkueissa huoltajana sekä joukkueenjohtajana ja ollut alusta lähtien mukana myös Suviheinäturnauksen järjestelyissä. Lisäksi Riepponen tunnetaan Voimassa sekä jalkapallon että futsalin edustusjoukkueiden toimitsijana.