Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontapalvelu uudistui

0
Jutta Wiren

Varsinais-Suomen Yrittäjien tarjoama neuvontapalvelu on uudistettu. Lakineuvonnan lisäksi apua saa nyt myös esimerkiksi myynnin kehittämiseen, kirjanpitoon, verotukseen, sopimusoikeuteen, omistajan- ja sukupolvenvaihdostilanteisiin, markkinointiin sekä yrittäjän hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.
– Uudistuneella neuvontapalvelulla haluamme vastata jäsenyrittäjiemme keskuudessa ilmenneeseen kysyntään saada apua myös muihin kuin lakiteknisiin asioihin. Nyt haluamme monipuolistaa palvelua ja tarjota ensivaiheen neuvontaa sekä konkreettisia vinkkejä myös muissa yrittäjän arjen haasteissa ja aiheissa, toteaa Varsinais-Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Jutta Wirén.
Palvelua tuotetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontakumppaneiden kanssa. He antavat yrittäjille asiantuntijan ohjeita ja neuvoja omalta alaltaan.
Neuvontapalvelu on kaikille Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjille maksuton. Puheluun vastaavat asiakaspalvelijat, jotka kartoittavat lyhyen keskustelun aikana asiantuntijan, jolle puhelu ohjataan.
– Neuvontapalveluun on tähänkin asti soitettu hyvin erilaisilla tarpeilla ja kysymyksillä. On hienoa, että pystymme tulevaisuudessa palvelemaan jäseniämme aikaisempaakin monipuolisemmin, sanoo aluejärjestön toimistoassistenttina ja asiakaspalvelutehtävissä toimiva Hanna Anttalainen.
Neuvontapalvelun kautta jäsenyrittäjä saa ensivaiheen neuvontaa sekä konkreettisia vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla päästä eteenpäin asiassaan.
– Ei ole olemassa niin pientä tai suurta asiaa, jonka kanssa ei voisi soittaa neuvontapalveluumme. Aina ei tarvitse olla käsillä mitään akuuttia ongelmatilannetta, vaan soittaa voi myös sparrailumielessä, sanoo Wirén.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän