Vihreillä ehdokaslista täynnä – mukana ei ole somerolaisia

0

Varsinais-Suomen vihreiden piirihallitus on nimennyt kaikki ehdokkaansa kevään eduskuntavaaleihin.

Vihreillä on nyt nimettynä täysi 17 eduskuntavaaliehdokkaan lista: Elisa Aaltola , 47, filosofi, tutkija, Turku, Heidi Aaltonen , 39, osastonhoitaja, Raisio, Rene Ahonen , 22, opiskelija, Masku, Theresia Bilola , 40, tutkija, Turku, Oona Foster , 26, poliittinen avustaja, Helsinki, Janna-Riia Koivu , 32, työttömyysturva-asiantuntija, Turku, Rami Käkönen , 52, yrittäjä, Masku, Pasi Lehti , 67, eläkeläinen, insinööri, Salo, Essi Lindberg , 41, viestintäpäällikkö, Turku, Riina Lumme , 30, kaupunginvaltuutettu, Turku, Selinä Nera , 22, opiskelija, Turku, Saija Porramo , 46, ylitarkastaja, Naantali, Jukka-Pekka Puro , 54, filosofian tohtori, Turku, Mirva Salonen , 48, hankekoordinaattori, Raisio, Ulriika Sundell , 40, lääkäri, eläinlääkäri, yrittäjä, Turku ja Aliisa Wahlsten , 26, opiskelija, Turku.